Kategorije proizvoda

Uvjeti korištenja

UVJETI PRODAJE

Proizvode putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona 01/5585-427 ili mailom na info@led-zarulje.com

Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su u Hrvatskim kunama s uračunatim PDV-om.

 

NAČINI PLAĆANJA

U led-zarulje.com  web trgovini naručenu robu možete platiti virmanom na temelju predračuna (pravne osobe) te uplatnicom u svim bankama, uredima Hrvatske pošte i FINA-e

Molimo Vas da prilikom plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom svakako navedete poziv na broj uplate koji se nalazi na Ponudi koju ste dobili e-mailom nakon autorizacije narudžbe.


UVJETI DOSTAVE

Naručene proizvode dostavljamo u suradnji s tvrtkom DPD području Republike Hrvatske. Dostava na otoke ovisi o rasporedu dostavne službe DPD. Cijena dostave na otoke nije uračunata u cijenu dostave i iznosi dodatnih 35 kuna po paketu.

Nakon evidentirane uplate sve narudžbe će u najkraćem vremenskom roku biti isporučene naručitelju. Vremenski rok se kreće od 2 do 15 dana, ovisno o trenutnoj raspoloživosti proizvoda na skladištu. Lokalno skladište nalazi se na području Zagreba te se svi naručeni proizvodi distribuiraju s lokalnog skladišta. Ukoliko naručeni proizvod nije dostupan na lokalnom skladištu isti se isporučuje s centralnog skladišta (Sofija, Bugarska i Amsterdam, Nizozemska) te vrijeme isporuke može biti produženo do 7 dana.

 

REKLAMACIJE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 14 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod te da je proizvod u originalnoj neoštećenoj ambalaži u kojoj je i dostavljen.

Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi kupac u cijelosti, a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju.

Nakon uvažene reklamacije svi proizvodi biti će dostavljeni naručitelju u roku od 7 radnih dana. Trošak dostave novih proizvoda snosi prodavatelj.


Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno „razne boje“, „razne veličine“, „razni oblici“ i sl., te Kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi.

 

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.


Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@led-zarulje.com.

Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Preduvjet jednostranog raskida Ugovora jest da proizvod nije korišten i da se Prodavatelju vraća u identičnom stanju u kojem je preuzet od strane kupca, u originalnom pakiranju, s deklaracijom te pripadajućim računom i dokumentacijom. Ugovor se može jednostrano raskinuti djelomično za pojedini proizvod ili cjelokupno, sukladno ovim Općim uvjetima


Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom, odnosno popunjavanjem Obrasca zajednostrani raskid ugovora kojeg treba poslati poštom na adresu Ideal Media j.d.o.o., Fišerova 1, 10 000 Zagreb  ili elektroničkom poštom na info@led-zarulje.com, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte. Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, predana u posjed roba koja je predmet ugovora. U slučaju ispunjenja uvjeta za jednostrani raskid ugovora, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen bez troškova dostave. Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.


Kupac je odgovoran za pakiranje paketa koji vraća, u slučaju oštećenja paketa, Ideal Media j.d.o.o. će skrenuti pažnju dostavljaču na oštećenje ambalaže te neće preuzeti paket. Povrat novca Ideal Media j.d.o.o.  može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena i pregledana u kakvom je stanju vraćena obzirom na ispunjenje uvjeta prava na jednostrani raskid Ugovora. 


Povrat novaca kupcu će se izvršiti na isti način na koji je uplata izvršena. Ideal Media j.d.o.o. preporuča svojim kupcima prilikom preuzimanja Proizvoda a u vezi s jednostranim raskidom ugovora u zakonskom roku od 14 dana:  

- ako je ambalaža oštećena da ne preuzimaju Proizvod, nego dostavljaču skrenu pažnju na oštećenje ambalaže i zatraže da Proizvod vrati na adresu pošiljatelja


 

ZAMJENA ROBE

Zamjena pogrešno naručene robe nije moguća osim u iznimnim slučajevima kada procjenimo da to na bilo koji način ne čini štetu tvrtki. U slučaju da je zamjena robe ipak odobrena od strane ovlaštene osobe prodavatelja, kupac je dužan vratiti neraspakiranu robu prodavatelju o vlastitom trošku, u roku 7 dana od kupnje, isključivo u originalnoj ambalaži i to na adresu tvrtke: Troškove povrata proizvoda snosi kupac.

Ideal media j.d.o.o.

Fišerova 1, 10000 Zagreb, Hrvatska

Zamjena robe u svakom slučaju isključuje robu na akciji ili robu koja je korištena odnosno raspakirana od strane kupca.

Kod zamjene robe treba biti priložen original račun za kupljenu robu.

Dostavu zamijenjenih proizvoda do kupca snosi kupac po važećem cjeniku dostavne službe. 


INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Naši djelatnici ulažu maksimalne napore u održavanju cijena i svih ostalih informacija, na stranicama web trgovine led-zarulje.com,  ažurnim i točnim ali ne može jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima.

U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim mogučnostima. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje na tel. 01/5585-427 ili na e-mail info@led-zarulje.com


Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.