Kategorije proizvoda

iDEAL LED - LED RASVJETA - O nama

iDEAL LED trgovina je usko specijalizirana za online prodaju  LED žarulja, LED rasvjetnih tijela i pripadajućih komponenti koja se svojim asortimanom, ali i cjelokupnom uslugom i cijenom želi nametnuti kao lider na hrvatskom tržištu. Naša misija je zadovoljavanje Vaših želja i potreba te sudjelovanje u stvaranjanju čišćeg, zelenijeg i zdravijeg okoliša nudeći inovativna rješenja vezana uz rasvjetu, uštedu energije i pružajući vrhunsku uslugu. Vizija nam je da postanemo brand koji apsolutno opravdava Vaše povjerenje te djeluje kao motivator ostalim poslovnim subjektima kako bi svi zajedno radili na uštedi energije i očuvanju okoliša.

Zastupnici smo proizvođača GreenGo, Elmar, Stellar, Unicorn LED, Optonica, Rendl, Unitfarm i Forever Light za Hrvatsku i distributeri tvrtke Elmark, renomiranih proizvođača LED rasvjetnih tijela koja koriste vrhunske Bridgelux, Philips, Samsung, Sharp, Cree, Citizen i Epistar komponente.

U ponudi osim navedenih proizvođača nudimo Vam i proizvode Stella i Elmark, proizvode  koji osiguravaju visoku kvalitetu, pouzdanost i dugotrajnu garanciju do 7 godina.
Garancija kvalitete naših proizvoda predstavlja i minimalno dvogodišnje jamstvo koje nudimo za cjelokupan program te CE, RoHS, Dekra i TÜV certifikati.


Obratite nam se s povjerenjem i uštedite Vaše vrijeme i novac.


IDEAL MEDIA j.d.o.o.  |  T.+385 1 55 85 427  |  OIB. 64809295961  |  IBAN. HR6924840081106421556